• sport prestatie
  • social web forum
  • telelogic
  • sarti beach
  • nobis jackets
  • zyyne factory
  • eadmet
  • razoyo demo
  • lacrymosa
  • carltoepfer stiftung
  •   

    KUZU SARMA KAYISI SOSLU

    Yemek Kategorileri - Et Yemekleri - Kuzu Eti Yemekleri

    KUZU SARMA KAYISI SOSLU
    MALZEMELER:
    ( 4-5 kişilik )
    * 600 Gr Kuzu Eti
    * 150 Gr Havuç
    * 200 Gr Taze Fasulye
    * 200 Gr Kuru Kaysı
    * 80 Gr Çiğ Krema
    * 100 Gr Kuru Soğan
    * 1 Çay Kaşığı Kırmızıbiber
    * Kaysı Püresi Yeteri Kadar
    * 50 Gr Tereyağı
    * 5 Diş Sarımsak
    * Tuz Ve Tatlandırıcılar
    HAZIRLANIŞI:
    Kuzu etinin bir kısmı makine de çekilir tatlandırıcılar ilave edilir. Kuzu etinin diğer kalan kısmı ile sarılır, orta ateşli fırında pişirilip dilim kesilip daha önce haşlanan jülyen havuç ve taze fasulye ile tabak süslenerek hazırlanan kayısı sos ile servis edilir.

    Kayısı sosu:
     Kayısı püresi veya {kuru kayısı } tereyağı çiğ krema ile tatlandırılarak dilimlenmiş etlerin üzerine gezdirilerek sıcak servis yapılır.

    Rastgele: NİSUAZ SALATA

    NİSUAZ SALATA

    ismailkaratas.com.tr

    Web sitemi nasıl buldunuz?
    Süper
    İyi
    Normal
    Vasat
       

    Arama

    Hoşgeldiniz

    İnsanoğlunun dünyadaki en büyük zevklerinden birisi yemek yemektir. Bu sebeple insan nerede olursa olsun her şeyden önce karnını doyurma çabasını gösterir. Diğer
    ...

    devamını oku


    Anasayfa - İsmail Karataş - İletişim - Yemek Tarifleri - Bilgi Bankası - Arama - Galeri - Duyurular - Anketler - Bağlantılar

    Ziyaretçi Sayısı:3438011

    İsmail Karataş © 2009
    Tüm Hakları Saklıdır
    valid xhtml
    Tasarım ve Programlama : bilya.net