KUZU SARMA KAYISI SOSLU

Yemek Kategorileri - Et Yemekleri - Kuzu Eti Yemekleri

KUZU SARMA KAYISI SOSLU
MALZEMELER:
( 4-5 kişilik )
* 600 Gr Kuzu Eti
* 150 Gr Havuç
* 200 Gr Taze Fasulye
* 200 Gr Kuru Kaysı
* 80 Gr Çiğ Krema
* 100 Gr Kuru Soğan
* 1 Çay Kaşığı Kırmızıbiber
* Kaysı Püresi Yeteri Kadar
* 50 Gr Tereyağı
* 5 Diş Sarımsak
* Tuz Ve Tatlandırıcılar
HAZIRLANIŞI:
Kuzu etinin bir kısmı makine de çekilir tatlandırıcılar ilave edilir. Kuzu etinin diğer kalan kısmı ile sarılır, orta ateşli fırında pişirilip dilim kesilip daha önce haşlanan jülyen havuç ve taze fasulye ile tabak süslenerek hazırlanan kayısı sos ile servis edilir.

Kayısı sosu:
 Kayısı püresi veya {kuru kayısı } tereyağı çiğ krema ile tatlandırılarak dilimlenmiş etlerin üzerine gezdirilerek sıcak servis yapılır.

Rastgele: PİLİÇ ŞİNİTZEL

PİLİÇ ŞİNİTZEL

ismailkaratas.com.tr

Web sitemi nasıl buldunuz?
Süper
İyi
Normal
Vasat
   

Arama

Benim Hakkımda

İSMAİL KARATAŞ 1950 yılında Bolu İli Mengen Babahızır köyünde dünyaya geldi. İlkokul eğitimini takiben, Ankara’da çeşitli restaurantlarda çalışarak mesleğinin inceliklerini öğrendi. Bursa ordu
...

devamını oku


Anasayfa - İsmail Karataş - İletişim - Yemek Tarifleri - Bilgi Bankası - Arama - Galeri - Duyurular - Anketler - Bağlantılar

Ziyaretçi Sayısı:3744163

İsmail Karataş © 2009
Tüm Hakları Saklıdır
valid xhtml
Tasarım ve Programlama : bilya.net