KUZU SARMA KAYISI SOSLU

Yemek Kategorileri - Et Yemekleri - Kuzu Eti Yemekleri

KUZU SARMA KAYISI SOSLU
MALZEMELER:
( 4-5 kişilik )
* 600 Gr Kuzu Eti
* 150 Gr Havuç
* 200 Gr Taze Fasulye
* 200 Gr Kuru Kaysı
* 80 Gr Çiğ Krema
* 100 Gr Kuru Soğan
* 1 Çay Kaşığı Kırmızıbiber
* Kaysı Püresi Yeteri Kadar
* 50 Gr Tereyağı
* 5 Diş Sarımsak
* Tuz Ve Tatlandırıcılar
HAZIRLANIŞI:
Kuzu etinin bir kısmı makine de çekilir tatlandırıcılar ilave edilir. Kuzu etinin diğer kalan kısmı ile sarılır, orta ateşli fırında pişirilip dilim kesilip daha önce haşlanan jülyen havuç ve taze fasulye ile tabak süslenerek hazırlanan kayısı sos ile servis edilir.

Kayısı sosu:
 Kayısı püresi veya {kuru kayısı } tereyağı çiğ krema ile tatlandırılarak dilimlenmiş etlerin üzerine gezdirilerek sıcak servis yapılır.

Rastgele: TATLI PİRİNÇ ÜZERİNDE BAHARATLI BALIK

TATLI PİRİNÇ ÜZERİNDE BAHARATLI BALIK

ismailkaratas.com.tr

Web sitemi nasıl buldunuz?
Süper
İyi
Normal
Vasat
   

Arama

İletişim Bilgilerim

İsmail Karataş Hemera Otel Baş Aşçısı Her türlü soru ve öneriniz ile ilgili benimle iletişime geçebilirsiniz.
...

devamını oku


Anasayfa - İsmail Karataş - İletişim - Yemek Tarifleri - Bilgi Bankası - Arama - Galeri - Duyurular - Anketler - Bağlantılar

Ziyaretçi Sayısı:3114177

İsmail Karataş © 2009
Tüm Hakları Saklıdır
valid xhtml
Tasarım ve Programlama : bilya.net