PEYNİRLİ EL BÖREĞİ

Yemek Kategorileri - Hamur İşleri - Börekler

PEYNİRLİ EL BÖREĞİ
MAZEMELER:
* 600 Gr Beyaz Peynir Ufalanmış 
* 200 Gr Kaşar Peyniri Rende 
* 2 Bağ Maydanoz Veya Nane
* 300 Gr Çiçek Yağı 
* 10 Adet Yufka
HAZIRLANIŞI:
Bir kapta beyaz peyniri, kaşar peynirini, maydanozu koyup karıştırın. Bir yufkayı önünüze alın, iki ucunu ortaya katlayarak birleştirin. Üzerine çiçek yağı gezdirin ve peynirli harcı yayınca bir kenarını tekrar katlayın ve öbür ucunu da onun üzerine katlayarak dikdörtgen şekil elde edin. Diğer yufkaları da aynı şekil yapın, çiçek yağında kızartın. Böreğiniz servise hazır.

Rastgele: VIKTORYA USULÜ DANA BİFTEK (İNGİLTERE)

VIKTORYA USULÜ DANA BİFTEK (İNGİLTERE)

ismailkaratas.com.tr

Web sitemi nasıl buldunuz?
Süper
İyi
Normal
Vasat
   

Arama

TÜRK MUTFAĞI

TÜRK MUTFAĞI: Türkler, Asyalı olarak zengin bir malzemeye sahiptirler. Mezopotamyalıların baharatlı, çiğ etli tatlılarını Asyalı malzemeyle birleştirmişler, Anadolu ekolojisinin çok çeşitli
...

devamını oku


Anasayfa - İsmail Karataş - İletişim - Yemek Tarifleri - Bilgi Bankası - Arama - Galeri - Duyurular - Anketler - Bağlantılar

Ziyaretçi Sayısı:3381476

İsmail Karataş © 2009
Tüm Hakları Saklıdır
valid xhtml
Tasarım ve Programlama : bilya.net