UN KURABİYESİ
MALZEMELER:
( 10-12 kişilik )
* 500 Gr Un
* 250 Gr Biskin Margarin
* 125 Gr Pudra Şekeri
HAZIRLANIŞI:
Un, margarin ve pudra şekeri hamur halini alana kadar uzun süre yoğrun. İstenilen şekiller vererek fırın tepsisine dizin daha önce ısıtılmış. 100 derece fırında 55 dk pişirin.

Rastgele: ZEYTİNLİ ANASONLU ÇÖREK

ZEYTİNLİ ANASONLU ÇÖREK

ismailkaratas.com.tr

Web sitemi nasıl buldunuz?
Süper
İyi
Normal
Vasat
   

Arama

TÜRK MUTFAĞI

TÜRK MUTFAĞI: Türkler, Asyalı olarak zengin bir malzemeye sahiptirler. Mezopotamyalıların baharatlı, çiğ etli tatlılarını Asyalı malzemeyle birleştirmişler, Anadolu ekolojisinin çok çeşitli
...

devamını oku


Anasayfa - İsmail Karataş - İletişim - Yemek Tarifleri - Bilgi Bankası - Arama - Galeri - Duyurular - Anketler - Bağlantılar

Ziyaretçi Sayısı:3108325

İsmail Karataş © 2009
Tüm Hakları Saklıdır
valid xhtml
Tasarım ve Programlama : bilya.net