parajumpers zeppelin jacket parajumpers jassen dames amsterdam parajumpers outlet parajumpers w kodiak parka parajumpers parka herren canada goose jaket clearance

İsmail Karataş - Yemek Tarifleri ve Yazıları
  • sport prestatie
  • social web forum
  • telelogic
  • sarti beach
  • nobis jackets
  • zyyne factory
  • eadmet
  • razoyo demo
  • lacrymosa
  • carltoepfer stiftung
  •   

    Yemek Kategorileri - Et Yemekleri - Dana Eti Yemekleri

    Dana Eti kullanılarak hazırlanan yemek çeşitleri...
    Sayfa   1-10    11-20    21-30    31-40    41-50   
     BAKLAVA YUFKASINDA PASTIRMA HELVASI BAKLAVA YUFKASINDA PASTIRMA HELVASI
    Zeytinyağında soğan, sarımsak ve un kavrulur su eklenir. Muskat, tuz, beyaz biber ve badem likörü... 
    ŞEHRİYE TARATORU {BONFİLELİ}ŞEHRİYE TARATORU {BONFİLELİ}
    Bonfileleri ince kıyın. Biberleri ince kıyın. Tereyağı ile kavurun. Tuz, karabiber ilave edip, üzerine biberiye serpip, şehriye taratorunun yanında servis yapın...
    ÇÖKERTMEÇÖKERTME
    Teflon tavada etler yağsız olarak kızartılır. Et suyunu bıraktığı anda içine tuz ve çok az karabiber ilave edilir. Suyunu çekene kadar kavrulur ve bir kenara alınır...
    ÇÖMLEK KEBABIÇÖMLEK KEBABI
    Etler doğranarak yağda kavrulur. Suyunu çekince bir çay kaşığı un katılarak karıştırılır. Yemeğin...
    ALİ NAZİKALİ NAZİK
    Patlıcanları közleyin. Kabuğunu soyun ve bıçakla ince ince kıyın. Yoğurtla karıştırıp, bir güvece yerleştirin ve Başka bir kapta kıymayı tuz ve karabiberi yoğurarak köfteyi hazırlayın...
    BAHÇIVAN KEBAPBAHÇIVAN KEBAP
    Dana etini kuşbaşı doğrayıp eritilmiş margarin içerisinde doğranmış kuru soğan ile kavurun. Etler suyunu çekene kadar ara sıra karıştırın. Sebzeleri kuşbaşı doğrayıp kızgın yağda hafif kızartıp
    CEVİZLİ DANA FİLE SARMACEVİZLİ DANA FİLE SARMA
    Bonfile etini ince bıçak sırtı açın, piliç etini kıyma makinesinden geçirip ceviz içi ilave ederek baharatları katıp etin üzerine serin ve rulo yapın. Alüminyum folyoya sarıp 180 derece fırında pişirip dilim keserek
    DİL ROSTODİL ROSTO
    Bir adet soğanı soyup dörde bölün. Dili yıkayıp 8 su bardağı suda soğanla birlikte 1 saat 20 dakika haşlayın
    DANA AVCI KEBAPDANA AVCI KEBAP
    Dana eti yağsız kuşbaşı doğrayıp, dibi düz bir tencerede margarini eritin. Soğan ve sarımsak ile kavurup dana etini ve kuzu böbreklerini ilave ederek etler suyunu çekene kadar birkaç defa karıştırıp salça
    DANA BİFTEKDANA BİFTEK
    Biftek dilimlerinin her iki tarafını tuzlayıp biberleyin. Nişastayı küçük bir tabağa koyun, etleri nişastaya bulayın.

    Rastgele: ZEYTİNYAĞLI İMAMBAYILDI

    ZEYTİNYAĞLI İMAMBAYILDI

    ismailkaratas.com.tr

    Web sitemi nasıl buldunuz?
    Süper
    İyi
    Normal
    Vasat
       

    Arama

    TÜRK MUTFAĞI

    TÜRK MUTFAĞI: Türkler, Asyalı olarak zengin bir malzemeye sahiptirler. Mezopotamyalıların baharatlı, çiğ etli tatlılarını Asyalı malzemeyle birleştirmişler, Anadolu ekolojisinin çok çeşitli
    ...

    devamını oku


    Anasayfa - İsmail Karataş - İletişim - Yemek Tarifleri - Bilgi Bankası - Arama - Galeri - Duyurular - Anketler - Bağlantılar

    Ziyaretçi Sayısı:3474259

    İsmail Karataş © 2009
    Tüm Hakları Saklıdır
    valid xhtml
    Tasarım ve Programlama : bilya.net