Yemek Kategorileri - Et Yemekleri - Kuzu Eti Yemekleri

Kuzu Eti ile yapılmış birbirinden lezzetli yemek tarifleri...
Sayfa   1-10    11-20    21-30   
İSTANBUL KEBABIİSTANBUL KEBABI
Garnitür için patatesleri haşlayıp soyun. Rendeleyin. Limon suyu, tuz, zeytinyağı katıp iyice yoğurun. İri iri...
ŞEHRİYELİ KUZU İNCİKŞEHRİYELİ KUZU İNCİK
Kuzu inciklerini sıcak suya batırıp çıkartın ‘fazla sıcak suda bekletilirse etin lezzeti kalmaya bilir, et kendi suyunu pişirilen tencereye bırakırsa daha lezzetli olur.’ Dibi düz bir tencere
ÇANAK KEBABIÇANAK KEBABI
Eti tencereye koyup, kapağını kapatın. Kısık ateşte kendi suyunda yarım saat pişirin. Yağı ilave edin. Arpacık soğanları, sarımsakları...
ÇARDAK KEBABIÇARDAK KEBABI
 Kuzu etini 3 bardak su ilave edip 20 dakika kaynatalım. Soğanı etin üzerine serpelim, suyunu...
ÇERKEZ PEYNİRLİ VE KEŞLİ SARAY SARMASIÇERKEZ PEYNİRLİ VE KEŞLİ SARAY SARMASI
 Kuzu pirzola kemikleri suda iyice haşlanarak etlerinden temizlenir. Buğday ıslatılıp haşlanır. Kuzu kıyma ...
AYVALI EKŞİLİ TARAKLIK TAVASIAYVALI EKŞİLİ TARAKLIK TAVASI
 Bir tencereye tereyağı ve pirzola konulur. Pirzolalar biraz kavrulduktan sonra halka olarak doğranmış ...
AYVALI KÖZLENMİŞ PATLICANLI KUZU SIRTIAYVALI KÖZLENMİŞ PATLICANLI KUZU SIRTI
 yva temizlenip ayıklanır, tuzlu suda haşlandıktan sonra püre haline getirilir...
BÜRYANBÜRYAN
İri parçalara bölünmüş ete 6 su bardağı su ilave edip, yumuşayıncaya kadar haşlayın...
ELBASAN TAVAELBASAN TAVA
Eti yıkadıktan sonra tencereye alın. Tereyağı, 2 su bardağı su ve bütün soğanı içine atarak orta hararetli ateşte etler...
HÜNKARBEĞENDİHÜNKARBEĞENDİ
Etleri ve soğanları kuşbaşı şeklinde doğrayın. Tencere içerisinde margarini eritip etleri içerisine atarak etler suyunu çekene kadar ara sıra karıştırın. Soğan, salça ve sıcak su ilave ederek

Rastgele: PATATES SEPETİ

PATATES SEPETİ

ismailkaratas.com.tr

Web sitemi nasıl buldunuz?
Süper
İyi
Normal
Vasat
   

Arama

Benim Hakkımda

İSMAİL KARATAŞ 1950 yılında Bolu İli Mengen Babahızır köyünde dünyaya geldi. İlkokul eğitimini takiben, Ankara’da çeşitli restaurantlarda çalışarak mesleğinin inceliklerini öğrendi. Bursa ordu
...

devamını oku


Anasayfa - İsmail Karataş - İletişim - Yemek Tarifleri - Bilgi Bankası - Arama - Galeri - Duyurular - Anketler - Bağlantılar

Ziyaretçi Sayısı:3102366

İsmail Karataş © 2009
Tüm Hakları Saklıdır
valid xhtml
Tasarım ve Programlama : bilya.net